Stockrosgatan 13

Stockrosgatan 13

Slutpris

1 460 000 kr


Ekhagen— Jönköping

Stockrosgatan 13


Slutpris
1 460 000 kr

Ekhagen— Jönköping

På populära och naturnära området Ekhagen finner Ni en superfräscha etta! Lägenhetens 38 kvm upplevs större tack vare en bra och klassisk planlösning, tacksamt ljusflöde från stora fönsterpartier, generösa utrymmen med väl tilltagna rum samt goda förvaringsmöjlighet. Sängen som har sin givna plats i sovalkoven kan du med små enkla medel skilja av från det övriga rummet för avskild ro. Badrummet är kaklat och stambytt av föreningen och köket är delvis renoverat under augusti 2017. Köket är fullutrustat och ovanligt stort för att vara i en etta så här finns även gott om plats för ett matbord intill fönstret. I övrigt är samtliga ytskikt nymålade under augusti 2017. Den låga månadskostnaden 1 507 kr gör den totala boendekostnaden mycket attraktiv!

Området är lugnt och barnvänligt med trivsam och trafikfri innergård med grönyta, lekplats, sittplats och grillplats. I omnejden finns härlig natur, promenadområden och motionsspår samt närhet till Bondberget där man kan ströva fritt. Jönköpings centrum och A6-center med dess rika utbud finns inom cykel- och promenadavstånd. Bostadshuset har en trivsam innergård och från lägenheten har du nära till både dagis, skola och busskommunikationer. Ett boende i en mycket fin förening med solid ekonomi med atmosfär och kvalité i både det inre och yttre miljöerna. Plus i kanten för välskött förening med fina gemensamhetsanläggningar såsom samlingslokal och övernattningslägenhet som kan hyras av de boende i föreningen. Ja, här är det enkelt att trivas och bo!
Varmt välkommen att uppleva allt på plats!


Boarea
38 kvm
Avgift
1 507 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.