Stockrosgatan 25

Stockrosgatan 25

Slutpris

1 350 000 kr


Ekhagen— Jönköping

Stockrosgatan 25


Slutpris
1 350 000 kr

Ekhagen— Jönköping

Herre på täppan i ettan!

På Stockrosgatan 25 erbjuds nu en lägenhet som har alla sina kvadratmeter på rätt ställe. Bostadens 38 kvm är smart planerade, de sociala ytorna är väl tilltagna som köket och vardagsrummet och sängen har sin givna plats i sovalkoven. Nuvarande ägare har låtit platsbygga en förhöjd säng med byråerna under, vilket har resulterat i en smart förvaringslösning som slukar mer än man tror. Badrummet är kaklat och stambytt av föreningen och utrustat med badkar. Att bo högst upp i huset med stora fönsterpartier i väst innebär också att man får räkna med att man får besök av solens stålar på eftermiddagen/kvällen. Dessutom har man härliga vyer över Vättern och Jönköping från samtliga fönster som man aldrig kommer tröttna på. Plus i kanten för låg avgift vilket i förlängningen ger en låg, total boendekostnad - perfekt för förstagångsköparen eller studenten! Möjlighet till snabbt tillträde.

Området är lugnt och barnvänligt med trivsam och trafikfri innergård med grönyta, lekplats, sittplats och grillplats. I omnejden finns härlig natur, promenadområden och motionsspår samt närhet till Bondberget där man kan ströva fritt. Jönköpings centrum och A6-center med dess rika utbud finns inom cykel- och promenadavstånd. Bostadshuset har en trivsam innergård och från lägenheten har du nära till både dagis, skola och busskommunikationer. Ett boende i en mycket fin förening med solid ekonomi med atmosfär och kvalité i både det inre och yttre miljöerna. Plus i kanten för välskött förening med fina gemensamhetsanläggningar såsom samlingslokal och övernattningslägenhet som kan hyras av de boende i föreningen. Ja, här är det enkelt att trivas och bo!
Varmt välkommen att uppleva allt på plats!


Boarea
38 kvm
Avgift
1 507 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.