Södra Allén 29c

Södra Allén 29c

Slutpris

495 000 kr


Nässjö

Södra Allén 29c


Slutpris
495 000 kr

Nässjö

Fin 2:a med vackert läge vid sjön!

Här har vi en trivsam 2:a som är smart planerad. Det finns bra sällskapsytor både i kök och vardagsrum men även mycket förvaringsmöjligheter för sina 51,5 kvm. Man har spacklat och målat alla väggar samt lagt in ett och samma laminatgolv i hela lägenheten, kakel och klinker i badrummet med en egen tvättmaskin. I taket finns vitmålad träpanel.

Detta är lägenheten där man har första parkett till att se solnedgången lägga sina vackra färger på himlen, som i sin tur speglar sig i Handskerydsjön. Här är det inte bara solnedgång man kan njuta av från lägenheten utan man har även sol hela dagen på balkongen, vardagsrummet och i köket.

Från bostaden har du gångavstånd till det mesta. Matbutik, café och vår centralstation. Men man kan även njuta av naturen med promenadstigarna som finns runt sjön eller varför inte ta ett dopp vid badplatsen. I närområdet är det mestadels villakvarter och det finns även förskola och grundskola.


Boarea
51.5 kvm
Avgift
3 754 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.