Köpmansgatan 7

Köpmansgatan 7

Slutpris

1 250 000 kr


Centralt— nässjö

Köpmansgatan 7


Slutpris
1 250 000 kr

Centralt— nässjö

Föreningens största lägenhet med sina 91 kvadratmeter är nu till salu!

Första intrycket när man kommer in genom dörren är att lägenheten är rymligt, man har genomgående smakfullt färgval och materialval i de renoveringar man gjort. Köket är i äldre stuk men allt fungerar, kyl, frys och diskmaskin finns exempelvis. Samt att det finns plats för matbord för 6 personer i köket. Från vardagsrummet tar man sig till den inglasade balkongen med glasfönster som är skjutbara. Det finns två sovrum idag, men det ena rummet är stort nog för att göras om till två sovrum. Så man kan få 3 sovrum som originalritningarna såg ut, om man vill renovera. Man har bytt proppskåp och all el samt satt in jord.

Lägenheten ligger så centralt man kan komma i Nässjö, med utsikt över caféet, gågatan och restaurang som ligger på bottenvåning. Här är man i händelsernas centrum med max 5 minuterspromenad till centralen, livsmedelsbutik och stadsparken. Det finns en innegård på samma våningsplan där man kan njuta av lugnet i sittgrupperna, se de vackra rosorna medans man smakar jordgubbar från odlingslådorna. Solensstrålar lyser i stort sett hela dagen här.

I stadsparken finns lekplats, bangolf, bibliotek och en perfekt gå eller springslinga på 1,6km runt Ingsbergssjön. Fem kilometer från centrala Nässjö ligger dessutom det stora friluftsområdet Lövhult med flera löpspår, skidspår och vandringsspår. Här finns även grillplats. Missa inte detta ypperliga tillfälle.
Varmt välkomna på visningen!


Boarea
91 kvm
Avgift
4 493 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-12-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.