Väpnaregatan 2K

Väpnaregatan 2K

Slutpris

2 750 000 kr


Ingsberg— Nässjö

Väpnaregatan 2K


Slutpris
2 750 000 kr

Ingsberg— Nässjö

Exklusivt boende med fina faciliteter!

I kvarteret Kavalleriet säljer vi nu denna mycket trevliga lägenheten. Med attraktivt läge på första våningen finns denna inbjudande 4:a på 97 kvm. Brf Kavalleriet erbjuder mycket hög standard både i materialval och generösa utrymmen. Med hela 2,55 meter i takhöjd får bostaden en härlig rymd och luftig känsla. Lägenheten är utrustad med högkvalitativa vitvaror (Miele) i både tvätt- och köksmaskiner. Till detta den inglasade altanen om hela 27 kvm som ger en ljus och exklusiv upplevelse. Naturligtvis är även den digitala infrastrukturen framtidssäkrad genom indragen och ansluten fiber. Bostadsrätten har ett citynära läge till både vacker natur och föreningens egna inbjudande innergård.

Som extra dimension till boendet finns här ett gemensamt aktivitetshus i form av ett orangeri för växter och umgänge. Lägg därtill spabad, stor gasolgrill, gäststuga för uthyrning med bastu, badrum, pentry och sovloft. Här tänker man både på hållbarhet och miljö där föreningen utrustat taket med solpaneler. Uppvärmningen sker dessutom från effektiv bergvärmeanläggning med flera smarta lösningar för att minska energiförbrukningen. Kort sagt, ett ägande utöver det vanliga för dig som ställer höga krav av ett lättskött och komfortabelt boende!

Välkommen hem!


Boarea
97 kvm
Avgift
4 396 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-02-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.