Bäverstigen 41

Bäverstigen 41

Slutpris

1 480 000 kr


Målen— Nässjö

Bäverstigen 41


Slutpris
1 480 000 kr

Målen— Nässjö

Trivsamma Målen i lugna kvarter!

Välkommen till Målen i lugna och omtyckta kvarter. Tag chansen och möjligheten att sätta prägel efter eget tycke och smak på interiör med ytskikt och inredning. Boningshuset är ett Nässjöhus med byggår 1976 med en boyta på hela 157 kvm fördelat i 1 1/2 plan. Med fem rum och kök ges utrymmen för hela familjen med tre till fyra sovrum. Kök och allrum binds samman i öppen och luftig planlösning med härligt ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. Här finns flera utgångar via altandörrar i flera väderstreck till trädgård och altandäck för att följa solens värmande strålar. Uppvärmningen sker med enkel och smidig direktverkande el i kombination med en värmepump luft/luft. Med ett väl tilltaget bad- och duschrum samt ytterligare en wc på entréplan behöver familjen inte trängas. Vardagsrummet på övre plan bör nämnas lite extra med dess öppna planlösning med rymd och öppning upp till taknock. Ett rum som kan utvecklas och inredas utifrån era egna behov. Med egen inramande trädgårdstäppa med grönytor och trädgårdsväxter får fastigheten sin helhet. Med egen garageinfart och tillhörande garage får också familjens egna bilar plats.


Boarea
157 kvm
Driftkostnad
32 279 kr/år
Tomtarea
727 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-03-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.