Furuhällsvägen 11

Furuhällsvägen 11

Slutpris

1 230 000 kr


Ingsberg— Nässjö

Furuhällsvägen 11


Slutpris
1 230 000 kr

Ingsberg— Nässjö

Oslipad diamant till radhus!

Nu kan drömmen om radhuset gå i uppfyllelse på radhusområdet i populära Ingsberg med adressen Furuhällsvägen 11. Förutsättningarna är fantastiska, radhuset i sig är mycket välvårdat med endast en ägare bakom sig sedan byggåret 1979. Moderniseringsbehov föreligger så om du är ute efter att skapa ditt drömboende ges nu möjligheten att sätta din egna prägel från början med färg och inredning. Med sina goda 118 kvm får här även den större familjen plats tack vare den genomtänkta planlösningen och rumsfördelningen. Sällskapsytorna är strategisk placerade på entréplan och samtliga sovrum tillsammans med ett badrum avskilt på övre plan. Plus i kanten att det även finns stort badrum och tvättstuga på entréplan. I det hemtrevlig köket får man plats upp till sex personer och vardagsrummet bjuder på strålande ljusinsläpp genom generöst fönsterparti som sträcker sig från vägg till vägg. Den egna tomten är väldigt lättskött som frigör tid åt annat med grönyta på fram- och baksida med en uteplats på baksidan i form av soldäck med många soltimmar och fri tillgång till trädgården som är vackert inlindad i grönt och utan någon direkt insyn. På husets framsida finns också ett praktiskt förrådsutrymme för god ordning och förvaring. Här finns god tillgång till parkering samt ett garage på kort gångavstånd, som följer radhuset.
Bo i naturskön miljö med omgivning inlindad i grönska och med närhet till vackra sjöar däribland Ingsbergssjön! För familj med barn är detta det ultimata boendet!En lekplats med sandlåda och gungor finns bokstavligt talat ett stenkast bort. För barnfamiljen kan det kännas tryggt att veta att samtliga radhus ramar in lekplatsen och skapar en blifri oas. Ingsberg är ett barnvänligt område med lekplatser, förskola, folkhögskola och med gångavstånd/cykelavstånd till stadskärnan. Det finns bra promenadstråk och även närhet till ett upplyst elljusspår i Lövhults motionsanläggning som vintertid även bjuder på skidspår.

Ta tillvara på denna sällsynta möjlighet att förvärva denna oslipade diamant med möjlighet till snabbt tillträde!
Varmt välkomna på visning!


Boarea
118 kvm
Driftkostnad
27 665 kr/år
Tomtarea
213 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-03-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.