Genvägen 11

Genvägen 11

Slutpris

2 260 000 kr


Ingsberg— Nässjö

Genvägen 11


Slutpris
2 260 000 kr

Ingsberg— Nässjö

Bo natur- och barnvänligt!

Välplanerat Hjältevadshus i ett lugnt och barnvänligt område i Ingsberg. En mycket gedigen villa i 1-plan med källare fördelat på 7 rum och kök. Exemplarisk planlösning med sällskapsytor i enda änden och sovrum i andra. Antalet sovrum kan med lätthet och fördel anpassas efter behov och storlek på familjen. Huset har ett trevligt kök med ett extra matrum i vardagsrummet som går i vinkel och samtidigt skapar en känsla av en öppen planlösning. En kamin, strategiskt placerad i vardagsrummet inger inte bara god värmespridning utan ger hög mysfaktor. På entréplan finner Ni tre sovrum med närhet till det moderna badrummet med duschhörna och golvvärme. I källarplan möter Ni en öppen gillestuga med öppen spis med kassett som värmer härligt i vinterkylan samt en häftig barhörna. Här finns också andra bra biutrymmen som sovrum, wc, grym/hobbyrum, förråd, tvättstuga, bastu etc. Tomten är välutvecklad med rena grönytor och ett päronträd och ett fläderträd som inramas av häckar. För soldyrkaren finns inte en uteplats att välja på utan två; ett inglasat uterum och ett soldäck på husets baksida i solsäkra väderstreck som söder och väster! Bilen kan man låta stå varm i ett fristående garage med utrymmer för även trädgårdsredskap och cykel.
Bo i naturskön miljö med omgivning inlindad i grönska och med närhet till vackra sjöar däribland Ingsbergssjön. Centrum nås på några kilometers avstånd (ca 10 min) med alla faciliteter en stad kan erbjuda med mycket goda kommunikationer. För familj med barn kan det kännas tryggt att veta att huset ligger på en återvändsgata med lekplats precis utanför dörren. Ta nu vara på chansen och förvärva denna fantastiska villa i omtyckta Ingsberg!
Varm välkomna på visning!


Boarea/biarea
119/119 kvm
Driftkostnad
41 985 kr/år
Tomtarea
690 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-02-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.