Sök Meny
Såld

Nässjö - Ingsberg / Genvägen 11

Bo natur- och barnvänligt!

Välplanerat Hjältevadshus i ett lugnt och barnvänligt område i Ingsberg. En mycket gedigen villa i 1-plan med källare fördelat på 7 rum och kök. Exemplarisk planlösning med sällskapsytor i enda änden och sovrum i andra. Antalet sovrum kan med lätthet och fördel anpassas efter behov och storlek på familjen. Huset har ett trevligt kök med ett extra matrum i vardagsrummet som går i vinkel och samtidigt skapar en känsla av en öppen planlösning. En kamin, strategiskt placerad i vardagsrummet inger inte bara god värmespridning utan ger hög mysfaktor. På entréplan finner Ni tre sovrum med närhet till det moderna badrummet med duschhörna och golvvärme. I källarplan möter Ni en öppen gillestuga med öppen spis med kassett som värmer härligt i vinterkylan samt en häftig barhörna. Här finns också andra bra biutrymmen som sovrum, wc, grym/hobbyrum, förråd, tvättstuga, bastu etc. Tomten är välutvecklad med rena grönytor och ett päronträd och ett fläderträd som inramas av häckar. För soldyrkaren finns inte en uteplats att välja på utan två; ett inglasat uterum och ett soldäck på husets baksida i solsäkra väderstreck som söder och väster! Bilen kan man låta stå varm i ett fristående garage med utrymmer för även trädgårdsredskap och cykel.
Bo i naturskön miljö med omgivning inlindad i grönska och med närhet till vackra sjöar däribland Ingsbergssjön. Centrum nås på några kilometers avstånd (ca 10 min) med alla faciliteter en stad kan erbjuda med mycket goda kommunikationer. För familj med barn kan det kännas tryggt att veta att huset ligger på en återvändsgata med lekplats precis utanför dörren. Ta nu vara på chansen och förvärva denna fantastiska villa i omtyckta Ingsberg!
Varm välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Nässjö / Ingsberg
Genvägen 11
Slutpris: 2 260 000 kr
Boarea/biarea: 119/119 kvm
Driftkostnad: 41 985 kr/år
Tomtarea: 690 kvm
Rum: 7 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-02-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Jönköping / Nässjö / Genvägen