Genvägen 11 / Ingsberg / Nässjö

Bo natur- och barnvänligt!

Slutpris
2 260 000 kr
Boarea/biarea
119/119 kvm
Driftkostnad
41 985 kr/år
Tomtarea
690 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-02-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Genvägen såldes av oss 2017-02-05. Se alla våra försäljningar i Nässjö samt även på Genvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ingsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerat Hjältevadshus i ett lugnt och barnvänligt område i Ingsberg. En mycket gedigen villa i 1-plan med källare fördelat på 7 rum och kök. Exemplarisk planlösning med sällskapsytor i enda änden och sovrum i andra. Antalet sovrum kan med lätthet och fördel anpassas efter behov och storlek på familjen. Huset har ett trevligt kök med ett extra matrum i vardagsrummet som går i vinkel och samtidigt skapar en känsla av en öppen planlösning. En kamin, strategiskt placerad i vardagsrummet inger inte bara god värmespridning utan ger hög mysfaktor. På entréplan finner Ni tre sovrum med närhet till det moderna badrummet med duschhörna och golvvärme. I källarplan möter Ni en öppen gillestuga med öppen spis med kassett som värmer härligt i vinterkylan samt en häftig barhörna. Här finns också andra bra biutrymmen som sovrum, wc, grym/hobbyrum, förråd, tvättstuga, bastu etc. Tomten är välutvecklad med rena grönytor och ett päronträd och ett fläderträd som inramas av häckar. För soldyrkaren finns inte en uteplats att välja på utan två; ett inglasat uterum och ett soldäck på husets baksida i solsäkra väderstreck som söder och väster! Bilen kan man låta stå varm i ett fristående garage med utrymmer för även trädgårdsredskap och cykel.
Bo i naturskön miljö med omgivning inlindad i grönska och med närhet till vackra sjöar däribland Ingsbergssjön. Centrum nås på några kilometers avstånd (ca 10 min) med alla faciliteter en stad kan erbjuda med mycket goda kommunikationer. För familj med barn kan det kännas tryggt att veta att huset ligger på en återvändsgata med lekplats precis utanför dörren. Ta nu vara på chansen och förvärva denna fantastiska villa i omtyckta Ingsberg!
Varm välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration