Sök Meny
Såld

Nässjö - Målen / Harstigen 7

Nu ges tillfälle att förvärva en väldisponerad villa på hörntomt och återvändsgata i Målen. Ett lugnt och trivsamt område med gång- och cykelbana i nära anslutning. Härifrån tar man sig med lätthet till förskola och skola samt friluftsliv på kortare avstånd. Centrum nås på några kilometers avstånd med alla faciliteter en stad kan erbjuda med mycket goda kommunikationer. En mycket gedigen villa med byggnadsår från 1978 i ett plan med souterrängvåning. Stora kostnads- och arbetskrävande åtgärder har utförts som dränering, Decabehandling av yttertak, bergvärmeinstallation m.m. för en väl fungerande boendemiljö. Här ges plats åt den större familjen med hela 152 kvm boarea och 60 kvm biarea. Ytan fördelas över fem rum och kök samt övriga biutrymmen av flera förråd, f.d pannrum, tvättstuga m.m. Driftskostnaderna är väldigt låga som gör boendekostnaden attraktiv. Med en välutvecklad trädgård med rena grönytor och inslag av fruktträd och andra vackra trädgårdsväxter blir helheten mycket tilltalande. Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Nässjö / Målen
Harstigen 7
Slutpris: 2 320 000 kr
Boarea/biarea: 152/60 kvm
Driftkostnad: 23 531 kr/år
Tomtarea: 1025 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2016-10-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jönköping / Nässjö / Harstigen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!