Sök Meny
Såld

Nässjö / Karinlundsgatan 18

Trivsamt boende med slående utsikt!

Välkommen till Åker! Ett populärt och välskött bostadsområde. Här hittar ni boendet av en trivsam och ombonad bostadsrätt, en välplanerad trea på 67 kvm till låg månadsavgift. Lägenheten har genomgått flertalet moderniseringar och förbättringar. Dessutom ges tillgång till egen balkong i sydväst för många sköna avkopplande stunder. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi där man utfört flertalet underhållsåtgärder genom åren för ett långsiktigt och hållbart boende. Med modern tvättstuga samt bastu, dusch och relaxavdelning i källarplanet blir boendet komplett. Med två tillhörande förråd ges också bra möjligheter för förvaring. Härifrån når man Almenäs köpcentra på mycket kort avstånd, samt för resande och pendling tar man sig dessutom med lätthet till centralstationen. Önskas större utbud av affärer och kulturevenemang nås centrum på bara någon kilometers avstånd.

Sponsrade länkar
Nässjö
Karinlundsgatan 18
Slutpris: 850 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 2 654 kr/mån
Driftkostnad: 326 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Jönköping / Nässjö / Karinlundsgatan