Karinlundsgatan 18 / Nässjö

Trivsamt boende med slående utsikt!

Slutpris
850 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
2 654 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karinlundsgatan såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Nässjö samt även på Karinlundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karinlundsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Åker! Ett populärt och välskött bostadsområde. Här hittar ni boendet av en trivsam och ombonad bostadsrätt, en välplanerad trea på 67 kvm till låg månadsavgift. Lägenheten har genomgått flertalet moderniseringar och förbättringar. Dessutom ges tillgång till egen balkong i sydväst för många sköna avkopplande stunder. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi där man utfört flertalet underhållsåtgärder genom åren för ett långsiktigt och hållbart boende. Med modern tvättstuga samt bastu, dusch och relaxavdelning i källarplanet blir boendet komplett. Med två tillhörande förråd ges också bra möjligheter för förvaring. Härifrån når man Almenäs köpcentra på mycket kort avstånd, samt för resande och pendling tar man sig dessutom med lätthet till centralstationen. Önskas större utbud av affärer och kulturevenemang nås centrum på bara någon kilometers avstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration