Kolonigatan 10

Kolonigatan 10

Slutpris

2 325 000 kr


Nässjö

Kolonigatan 10


Slutpris
2 325 000 kr

Nässjö

Stor familjevilla strategiskt belägen i trivsam boendemiljö!

Nu ges möjlighet och tillfälle för den stora familjen. En stor villa i två plan med källare på hela 170 kvm boarea och biarea med 85 kvm. Här erbjuds hela sex rum och kök varav fyra till fem sovrum med genomgående stora och tilltalande utrymmen. Lägg därtill källare med stor tvättstuga, pannrum, hobbyrum, garage och bra förrådsutrymmen. Kök är idag en viktig faktor för en väl fungerande vardag, här med funktionellt och välplanerat kök från år 2007 med skön vattenburen golvvärme under fötterna. Stort ljust och inbjudande vardagsrum med naturlig matsalsdel med plats för många gäster. Som extra dimension till boendet tillför det inglasade uterummet med stor öppen altan i anslutning. Här kan man tillbringa mycket tid för egen avkoppling och rekreation. Uppvärmningen av boningshuset sker främst från komfortabel och effektiv bergvärmeanläggning. Som kompletterande energikälla har en täljstenskamin installerats för extra trivsel och värmekälla. Tomt med välutvecklad trädgård med grönytor, fruktträd och trädgårdsväxter som stilfullt inramas av smidesgrindar, smidesstaket och ståtliga stenblock mot framsida. Med praktiska asfalteringar och tilltalande plattsättningar av marksten får tomten en helhet och ett trivsamt intryck. Med bra parkeringsmöjligheter under carport samt på avsedd plats med marksten tillgodoses också den delen på tomten. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
170/85 kvm
Driftkostnad
32 200 kr/år
Tomtarea
796 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-08-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.