Södra Skogsvägen 9 F / Handskeryd / Nässjö

Slutpris
760 000 kr
Boarea
104 kvm
Avgift
5 915 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Skogsvägen såldes av oss 2018-08-27. Se alla våra försäljningar i Nässjö samt även på Södra Skogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handskeryd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bostadsrätt i radhus strategiskt beläget i trivsamma Handskeryd. För er som önskar sätta egen prägel på ert nya boende ges nu möjlighet. Med hela 104 kvm boyta fördelat över fyra rum och kök varav tre sovrum, kan det bli ett rymligt och tilltalande boende. Lägenheten har moderniseringsbehov där välbehövligt tillskott av inre fond finns att utnyttja på hela 21 000 kr. Med mindre tillhörande grästäppa och plattsättning av uteplats får boendet en dimension ytterligare av mera frihet. I årsavgiften ingår garageplats med strömuttag utan extra omkostnader för parkering. Föreningen tillhandahåller dessutom tillhörande förråd, gemensamt cykelförråd och flertalet gästparkeringar. Med knappa två kilometer nås Nässjö centrum som erbjuder trevlig torghandel, stort affärsutbud och faciliteter som exempelvis kulturhuset Pigalle. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration