Tranbärsstigen 22

Tranbärsstigen 22

Slutpris

1 515 000 kr


Hultet— Nässjö

Tranbärsstigen 22


Slutpris
1 515 000 kr

Hultet— Nässjö

Trivsamt och strategiskt beläget kedjehus på återvändsgata i Hultet! Ett populärt och omtyckt bostadsområde i lugna kvarter. Med en boyta på 112 kvm fördelat i två plan med fyra rum och kök ges den mindre familjen bra med utrymme. Den privata avdelningen med sovrum och badrum är avskilt förlagt till övre plan. Från ena sovrummet nås också egen balkong i sydväst. Kök, vardagsrum och duschrum nås lättillgängligt i entréplanet. Via utgång från vardagsrum nås inbjudande inglasad altan i sydväst som binder samman med öppet soldäck för många sköna och avkopplande stunder samt ger boendet en extra dimension. Uppvärmningen sker främst från enkel och komfortabel värmepump luft/luft. Med eget vidbyggt garage och förråd ges dessutom en bilplats och extra förvaringsutrymme. Med egen trädgårdstäppa både på fram- och baksida av rena grönytor och inramande staket, blir skötseln minimal med känslan och möjligheten av en egen trädgård. I omgivningen finns en naturtomt av en kulle som skapar ett trivsamt inslag där barnen kan få sitt med lekpark och lekstuga. Från husets baksida springer man också med lätthet ner till fotbollsplanen för en stunds aktivitet med barnen. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
112/17 kvm
Driftkostnad
35 254 kr/år
Tomtarea
273 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.