Nässja, Liden

Nässja, Liden

Slutpris

1 695 000 kr


Skillingaryd— Vaggeryd

Nässja, Liden


Slutpris
1 695 000 kr

Skillingaryd— Vaggeryd

Varmt välkomna till Nässja Liden.

Två småländska drömmar i ett köp. Här har du en unik möjlighet att förvärva två charmiga fastigheter, båda röda hus med vita knutar. Fint inbäddad bland skog och natur. Mysig tomt i olika nivåer, här kan du njuta och koppla av till max. Möjligheterna är många, hyr ut båda husen eller varför inte bo i ena hyr ut det andra, eller kanske generations boende?

Med fina unika detaljer som man sällan skådat erbjuder denna fastighet två hus i unik utformning. Lilla huset om ca; 50 kvm. Stora huset om 135 kvm.
Lilla huset välkomnas vi in i den öppna hallen som erbjuder överblick på såväl kök, vardagsrum och trappa som leder till bostadens övre sovloft. Huset är byggt i olika vinkar som leder till många charmiga utrymmen. Sovloftet ovanför köksdelen är utbyggd i övre delen där det är ett flertal små fönster som leder till härlig känsla. Detta utrymmet är en bi-yta.
Huset är utrustat med kök, vardagsrum, toalett, duschhörna, tvättmaskin och förvaringsmöjligheter.

Stora huset välkomnas vi in i en tambur med god plats för upphängning och skoförvaring.
Vidare in är hallen och trapphuset. Ifrån hallen nås tvättstugan och wc med tillhörande dusch, badkar på tassar samt kommod med tvättställ.
Vidare in i huset är köket beläget, ett äldre charmigt kök med vedspis och plats för matgrupp. Vardagsrummet är i anslutning till köket och matsal. Här står en prydlig kakelugn och en vedspis.
På övre plan nås vi av fantastiskt ljusinsläpp ifrån tre väderstreck, rum med högt i tak med unika detaljer och en täljstenskamin samt en fransk balkong. På övre plan är det också ett sovrum/barnrum och kattvindar.

Huset har varit i nuvarande ägares familj under 40 år. All den renovering och underhåll som gjorts har utförts med varsam hand och med tidstypiska tekniker. Det stora huset är uppfört under 1850-talet och det lilla huset under år 2000 med gamla detaljer och unikt byggnadssätt.
Nuvarande ägare har skrivit en mycket fin historik kring deras år som fastighetsägare. Läs gärna den, den finns där ni hittar dokument och filer.

Här bor man med ca. 10 minuters bilfärd till Skillingaryd, där det finns dagligvaruhandel, blomsterbutik, apotek, klädbutik, caféer mm.
Med bara 20 minuters bilfärd befinner man sig i Värnamo.
Med en promenad genom skogen så hamnar man i Store Mosse, en underbar nationalpark.

Varmt välkomna att boka er för visning till kanske ert nya hem.


Boarea
135 kvm
Driftkostnad
21 300 kr/år
Tomtarea
7 140 kvm
Såld
2021-05-27

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Nässja såldes av oss 2021-05-27. Se alla våra försäljningar i Skillingaryd samt även på Nässja.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.