Sök Meny
Såld

VAGGERYD / Skillingaryd / Barrstigen 11

Välkommen till ett boende med naturen inpå husknuten!

Välkommen till Barrstigen, Alshult och detta trivsamma villaområde. Med skogen och naturen inpå husknuten kan ni röra er fritt för motion och rekreation. Här hittar ni boendet för hela familjen med boytan 98 kvm plus biytor på 98 kvm av delvis inredd källare med sovrum och ombonat allrum. Entréplan tillhandahåller hela fyra rum och kök. Som extra rum med biarean 20 kvm, tillför det inglasade uterummet med skjutbara fönster- och dörrpartier i skönt västerläge. Uppvärmningen sker från enkel och komfortabel jordvärme genom ny effektiv värmepump från 2016. Den skapar förutsättningar för att hålla driftskostnaderna på en bra nivå. Med stor tvättstuga för klädvård samt hobbyrum för utveckling av egna intressen som exempelvis gym- och träningsrum, snickeri eller förvaringsutrymmen får boendet bra funktionalitet. Skillingaryd är en fin gammal industriort som tillhandahåller många arbetstillfällen genom sina många stora företag. Skillingaryd centrum nås på kortare avstånd av 1,5 kilometer med stort utbud av handel och serviceinrättningar. Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
VAGGERYD / Skillingaryd
Barrstigen 11
Slutpris: 1 050 000 kr
Boarea/biarea: 98/98 kvm
Driftkostnad: 32 218 kr/år
Tomtarea: 819 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-06-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Jönköping / Skillingaryd / Barrstigen