Barrstigen 11 / Skillingaryd / VAGGERYD

Välkommen till ett boende med naturen inpå husknuten!

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea/biarea
98/98 kvm
Driftkostnad
32 218 kr/år
Tomtarea
819 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-06-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Barrstigen såldes av oss 2017-06-13. Se alla våra försäljningar i Skillingaryd samt även på Barrstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skillingaryd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Barrstigen, Alshult och detta trivsamma villaområde. Med skogen och naturen inpå husknuten kan ni röra er fritt för motion och rekreation. Här hittar ni boendet för hela familjen med boytan 98 kvm plus biytor på 98 kvm av delvis inredd källare med sovrum och ombonat allrum. Entréplan tillhandahåller hela fyra rum och kök. Som extra rum med biarean 20 kvm, tillför det inglasade uterummet med skjutbara fönster- och dörrpartier i skönt västerläge. Uppvärmningen sker från enkel och komfortabel jordvärme genom ny effektiv värmepump från 2016. Den skapar förutsättningar för att hålla driftskostnaderna på en bra nivå. Med stor tvättstuga för klädvård samt hobbyrum för utveckling av egna intressen som exempelvis gym- och träningsrum, snickeri eller förvaringsutrymmen får boendet bra funktionalitet. Skillingaryd är en fin gammal industriort som tillhandahåller många arbetstillfällen genom sina många stora företag. Skillingaryd centrum nås på kortare avstånd av 1,5 kilometer med stort utbud av handel och serviceinrättningar. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration