Granstigen 4

Granstigen 4

Slutpris

1 450 000 kr


Skillingaryd— Vaggeryd

Granstigen 4


Slutpris
1 450 000 kr

Skillingaryd— Vaggeryd

Välkommen till Granstigen 4!

Populärt område, välkänt för sitt lugn och den vackra naturen.
Gedigen och välskött enplansvilla med källare. Huset rymmer vardagsrum med utgång till en överbyggd altan, gillestuga med kamin (härligt!), flera sovrum vilket gör detta till en ypperlig familjevilla och gott om förvaringsutrymme. Huset står på en lättskött och barnvänlig trädgårdstomt och på baksidan finns en överbyggd altan. På framsidan finns både fristående garage och en uppfart med plats för bilar.
Ett flertal stora renoveringar utförda under åren såsom komplett takbyte (huset), badrum, fönster, garagetaket till sadeltak. Vid uppförandet av huset och genom årens förbättringar/renoveringar har man alltid kostat på huset det lilla extra såsom mexitegel (till fasaden), Kähr´s parkettgolv, m.m.

Läget ger närhet till förskola (ca 200 meter), skola och fina grönområden. Men man hittar även vård och omsorg, butiker och detaljhandel inom en kort promenad. Skillingaryd har bra kommunikationer med buss och tåg till Jönköping och Värnamo (ca 25 min). Och för den golfintresserade ligger Götaström´s 18-hålsbana mindre än 5 minuter bort.


Boarea/biarea
90/90 kvm
Tomtarea
829 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-04-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.