Falla 6 / Falla / Tenhult / Jönköping

Mindre hästgård med 9 godkända hästboxar enligt Svensk Travsport!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
120/15 kvm
Driftkostnad
50 192 kr/år
Tomtarea
16 100 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-12-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Falla såldes av oss 2016-12-13. Se alla våra försäljningar i Tenhult samt även på Falla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Falla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns sällsynt bra tillfälle att förvärva mindre hästgård med ca 1,6 ha mark. Trevligt boningshus med uterum och altan för lata stunder och öppen spis i vardagsrummet. Kontinuerligt underhållet de senaste åren med bl.a. nytt tak från 2014, renoverat toalett på övre plan 2015, altan från 2010 och renoverat badrum i källaren ca 2008. Uppvärmning sker med pellets och ved. På fastigheten finns en ladugård med stall med nio godkända hästboxar enligt Svensk Travsport och uppvärmd sadelkammare. Ridbana/paddock finns och möjlighet att arrendera ca 5 ha betesmark på andra sidan vägen. Inom 2 mils radie finns fem st ridhus för träningsmöjligheter. Här finns även en egen damm med kojkarp, kräftor och ärling samt ett hönshus.
För familjer med barn finns Ödestugu skola (f-6:an) som ligger naturskönt mitt i Ödesutug samhälle. Förverkliga drömmen om lantliv med den egna lilla hästgården, med närhet till både Jönköping och Vaggeryd.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration