Slåttergatan 5B

Slåttergatan 5B

Slutpris

3 195 000 kr


Vaggeryd— Nyproduktion

Slåttergatan 5B


Slutpris
3 195 000 kr

Vaggeryd— Nyproduktion

Nyproducerat hus på populära Västra Strand!

Välkommen hem till Villa Luna, ett boende att leva och trivas i!

Huset som placerats långt in på tomten för att få avskildhet men också för att komma nära den orörda naturen som omfamnar baksidan. Höga tallar och mossig mark som kommer förbli orörd är er närmsta granne!
Här bor man med närhet till underbara Hjortsjön som bjuder på bad, båtliv under sommaren och under vintern när isen har lagt sig bjuder sjön på skridskoåkning och skidåkning.
Huset med sin liggande fasad och det stora panorama liknande köksfönstret med en utanpåliggande träram skapar en speciell karaktär!
Redan när du kliver in i hallen kan du blicka ut mot husets baksida och den vackra skogsdungen. Den öppna planlösningen på entréplanet gör Villa Vårdagen till ett hem dit man gärna bjuder hem sina vänner.
Köket är ifrån Länghem. Det är design plus med inslag av ljusgrå bänkskiva som ger en fin konstrast till de vita luckorna. En inspirerande miljö att laga mat och umgås i.

Huset som blir uppfört i två plan om 113 kvm har redan från start en mycket hög standard. Här har fokuset hamnat på design och hållbara val!
En takhöjd på 2,50m och med varierade fönster i olika storlekar så skapas proportioner och rum med härligt dagsljus.


Vaggeryd är en populär ort som erbjuder god handel och service samt närhet till både Jönköping och Värnamo med bara 20 resp 25 restid med bil och bara 15 minuter ifrån Torsvik. Vaggeryd erbjuder goda förskolor, skolor, gymnasieskola och mycket idrottsaktiviteter.
Västra Strand är ett område för människan och naturen att mötas och trivas i. På östra sidan speglar sig Hjortsjön, Västra sidan av skogens
höga tallar och naturstigar som bjuder in till långpromenader.

Varmt välkommen med er intresseanmälan till eventuellt ert nya hem!


Boarea
113 kvm
Tomtarea
574 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-04-23

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Slåttergatan såldes av oss 2021-04-23. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på Slåttergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.