Björkängsvägen 3 / Brunnsgård / Vetlanda

Trivsam 1-plansvilla med källare i populära Brunnsgård. SBR-Besiktigad!

Slutpris
1 965 000 kr
Boarea/biarea
102/133 kvm
Driftkostnad
38 033 kr/år
Totalareal
988 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-18
Bostaden är såld!

Denna villa på björkängsvägen såldes av oss 2019-05-18. Se alla våra försäljningar i Vetlanda samt även på björkängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunnsgård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Björkängsvägen 3!
Med ett perfekt läge på en lugn och barnvänlig gata i Brunnsgård återfinns denna trivsamma 1-plansvilla om 102 m² med källare. På entréplan finner vi kök, badrum, vardagsrum och två sovrum. För den stora familjen finns det möjlighet att få till tre sovrum på entréplan. Källaren består av allrum med öppen spis, sovrum, tvättstuga, relaxavdelning samt snickarverkstad. Fantastisk trädgård med både buskar och planteringar men också en trivsamt lusthus och en fin uteplats på husets baksida. Garage och garageuppfart med plats för flera bilar i direkt anslutning till huset. På ett bekvämt gångavstånd finner du både skolor, förskolor, idrottshallar, mataffär, skogspromenader och centrum. SBR-Besiktigad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration