Östersandsvägen 1 / Östersand / Vetlanda

Rymlig och gedigen villa på bästa läge i Östersand precis vid bäcken! SBR-Besiktigad!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
174/48 kvm
Driftkostnad
39 148 kr/år
Tomtarea
978 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-01-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Östersandsvägen såldes av oss 2018-01-23. Se alla våra försäljningar i Vetlanda samt även på Östersandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östersand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På vackert läge med bäcken rinnande i tomtgränsen ligger denna gedigna och klassiska tegelvilla i Östersand. Tre lägenheter varav en större och två mindre. Mycket välbevarade detaljer såsom stavparkett, stenbänkskivor och skjutdörrar, alla renoveringar har skett med varsam hand för att bevara så mycket som möjligt av husets ursprung. 2003 bytte man flera fönster till 3-glasfönster och nytt yttertak. 2006 installerades bergvärme. En villa med stora möjligheter att själv bo i den stora lägenheten och hyra ut de två mindre eller att göra ett rymligt gemensamt boende. Tre bra garage och gäststuga.
SBR-Besiktigad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration