Torngatan 15 A

Torngatan 15 A

Slutpris

1 460 000 kr


Karlslund— Vetlanda

Torngatan 15 A


Slutpris
1 460 000 kr

Karlslund— Vetlanda

Hemtrevlig bostadsrätt med uteplats och trädgård i söderläge.

Här erbjuds en stor och ljus radhuslägenhet på hörntomt med uteplats och trädgård i söderläge. Bostaden består av tre plan med en boarea på 74 kvm och en biarea på 35 kvm.

Entréplanet har en inbjudande entré med plats för ytterkläder och skor. Praktiskt och trevligt kök med bänkskiva i laminat, vitt kakel och plats för matbord och stolar. Vidare i lägenheten når man det härliga vardagsrummet som är bostadens givna samlingspunkt, här finns det plats för favoritsoffan, tv-möbel och matbord. Från vardagsrummet finns också utgång till den insynsskyddade uteplatsen.

Ovanvåningen har en praktisk hall med två skjutgarderober där den ena har gjorts om till sovalkov. Från hallen når man två rymliga sovrum samt ett fräscht badrum som är utrustat med toalett, dusch, kommod, handfat och tvättmaskin.

En trappa ner finns ett renoverat sovrum med klinkergolv och golvvärme som passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum. Vidare i källarplanet finns ett stort rum som kan används som förrådsutrymme, samt ett mindre förråd.

Att ha tillgång till utevistelse från bostaden är något som många drömmer om. I den här fyran finns en insynsskyddad och mysig uteplats med trätrall och en mindre trädgård i söderläge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med familj och vänner. Uteplatsen har även en stor motordriven markis.

Detta trivsamma område i Karlslund är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – skola, förskola och matbutik.
Välkommen!


Boarea/biarea
74/35 kvm
Avgift
4 000 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-02-11

Mäklarhuset Vetlanda

Denna radhus på Torngatan såldes av oss 2020-02-11. Se alla våra försäljningar i Vetlanda samt även på Torngatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.