Ilingetorp Strömsholm 311

Ilingetorp Strömsholm 311

Slutpris

390 000 kr


Torsås

Ilingetorp Strömsholm 311


Slutpris
390 000 kr

Torsås

Med ett naturnära och lantligt läge välkomnas du till Ilingetorp Strömsholm 311. Det här är en fastighet som ligger strax utanför Torsås. Här bor du granne med skogen och fina strövområden som går precis utanför dörren.

Fastighet består av en stor och inhägnad tomt på 2000 kvm där du har bostadshuset tillsammans med en vedbod och ett äldre brygghus som används som förråd.
Huset som är på 66 kvm är uppdelat med en entrévåning där du först kommer in i hallen och som direkt tar dig vidare till köket. Köket är i enkel standard med en diskbänk och vedspis, köksstomme är platsbyggd. Intill köket, till höger ligger det som använts som sovrum där det finns plats för en enkelsäng, från sovrummet har du sedan en passage över till vardagsrummet som är ett stort rum med härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck här står det även en fin kakelugn. Från vardagsrummet kommer du ut till köket igen.
Vinden når du via en trappa som döljer sig i en av garderoberna i hallen. På vinden finns ytterligare ett sovrum.
Det är källare till huset och den kommer du åt utifrån.

Tak och skorsten gjordes i ordning 2010 -12, för att använda vedspis och kakelugn behöver en provtryckning utföras.
Idag hämtas vatten från egen brunn, mängd och kvalité är okänt, avlopp saknas. Fastigheten ligger utanför planerat området för kommunalt VA vilket innebär att avlopp får lösas på egen hand.
Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område vilket gör det möjligt att kunna bygga till huset ytterligare, via Torsås kommun finns mer information kring bestämmelserna som gäller för fastigheten.

Bostaden har inte nyttjats på 10 år och försäljningen sker med en friskrivningsklausul vilket innebär att säljaren friskriver sig från alla synliga såväl som dolda fel som kan finnas. Fastigheten överlåts som den står utan städning och inklusive samtliga inventarier och lösören.

Det finns ingen naturlig infartsväg men för att komma fram till huset finns två väggar. Antingen genom att från Gullabovägen svänga av vid skylt mot Ilingetorp by, efter ca 400 meter svänger du av till vänster och fortsätter på den vägen som efter ett tag övergår till en skogsväg. Efter ca 600 meter ligger fastigheten på vänster sida.
Det går även att komma fram från andra hållet (Rekommenderad väg). Kör då igenom Torsås och ut på Karlskronavägen. Sväng höger in på Oxlehallsvägen vid skylt mot Oxlehall. Följ vägen tills du kommer till Björsebo. På höger sida har du en stor lada och direkt efter den svänger du höger in på en grusväg. Denna följer du tills du kommer till en skarp sväng och en gångbro rakt fram. Ställ bilen, gå över gångbron och följs skogsvägen ca 300 meter, fastigheten ligger på höger sida.


Boarea/biarea
66/16 kvm
Tomtarea
2 000 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-09-02

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Ilingetorp Strömsholm såldes av oss 2022-09-02. Se alla våra försäljningar i Torsås samt även på Ilingetorp Strömsholm.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.