Norra Kärr Skäppevik 430

Norra Kärr Skäppevik 430

Slutpris

500 000 kr


Skäppevik— Bergkvara— Torsås

Norra Kärr Skäppevik 430


Slutpris
500 000 kr

Skäppevik— Bergkvara— Torsås

Välkommen till Skäppevik!

På en tomt om ca 900 kvm i utkanten av fritidsstugeområdet i Skäppevik finns nu möjligheten för dig som letar efter ett enkelt och bekvämt fritidsboende med endast ca 200 meter ner till havet vid viken i Skäppevik där du har badmöjligheter och enklare service under sommarmånaderna från campingen.

Stugan står på arrenderad mark och är uppförd under 60-talet, den har bättrats på och byggts till så smått under åren. Stugan är på ca 60 kvm och bjuder på mysigt kök med platsbyggd inredning från 80-talet. I köket finns plats för mindre köksbord i en alkov där även en platsbyggd loftsäng finns. Storstuga/allrum samt stort sovrum med nyrenoverade ytskikt från 2018. Från sovrummet har du utgång till uteplats som är under tak och inglasad med fungerande infravärme som värmer upp under de mer kyliga kvällarna. Sommaren ska spenderas utomhus och här har du en plan trädgårdstomt med grannar på två håll.

Till stugan finns idag sommarvatten inkopplat till köket samt en utedusch. Toalett med separett som installerades 2021.
Föreläggande om avlopp för gråvatten finns från kommunen vilket innebär att vatten från exempelvis disk inte får släppas ut på tomten utan måste samlas upp och tas om hand om. Kommunalt vatten och avlopp är indraget och avgiften betald men det behöver kopplas på med hjälp av rörmokare och vattenmätare ska installeras för att det ska kunna användas.

I Skäppevik har du aldrig långt till naturen eller havet då du är omgärdad av skog, åkerfält och ängsmarker på ena sidan och havet i Kalmarsund på andra. Här njuter du av fina promenadstråk som tar dig längs med de solgula rapsfälten ner mot Järnsida åt ena hållet eller över ängsmarker och längs med kusten för att komma in till Bergkvara som är närmaste samhälle åt andra hållet. Från strandkanten ser du till fyren Garpen som ligger precis utanför kusten vid Bergkvara och under de klara dagarna skymtar du även över till Öland på andra sidan sundet. Till stranden och flera badmöjligheter har du inte långt, från stugan är det badrocksavstånd ner till strandkanten eller varför inte hoppa i vid någon av de flertalet bryggor som finns längs med viken.
Som boende i stugområdet betalar du en stugföreningsavgift på 800 kr / år. För den som har båt går det att lägga till ytterligare 300 kr för att få tillgång till båtplats.

Är det här ett sommarboende för dig, kontakta fastighetsmäklaren för mer information kring försäljningen eller boka dig på visning!


Boarea
60 kvm
Arrende
12 500 kr/år
Driftkostnad
7 805 kr/år
Tomtarea
900 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-07-04

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna fritidshus på Norra Kärr Skäppevik såldes av oss 2022-07-04. Se alla våra försäljningar i Bergkvara samt även på Norra Kärr Skäppevik.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.