Sök Meny
Såld

Västervik / Gamleby / Garpedansvägen 7

Hemtrevlig villa i Gamleby

Charmigt och trivsamt hus i äldre stil med högt och vackert läge intill Garpedansberget med dess naturupplevelser. Huset som är en 1 1/2-plans villa vilar på stadig grund av huggen sten, har både kakelugn och vedspis för att hjälpa till med uppvärmningen och även för att höja mysfaktorn. En liten källare med djupa fönstervalv, trevlig tomt i etage. Uthuset som är på ca 35 kvm innehåller redskapsbod, vedbod samt ett utrymme på ca 20 kvm som enkelt kan göras om till gäststuga. I uthuset finns en bakugn, det finns även en murstock som kan användas i gäststugan. Fastigheten utgör 2 stycken tomter ( Repslagaren 9 och Repslagaren 10 )

Sponsrade länkar
Västervik / Gamleby
Garpedansvägen 7
Slutpris: 750 000 kr
Boarea/biarea: 95/54 kvm
Driftkostnad: 29 335 kr/år
Tomtarea: 1400 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-02-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Kalmar / Gamleby / Garpedansvägen