Garpedansvägen 7 / Gamleby / Västervik

Hemtrevlig villa i Gamleby

Slutpris
750 000 kr
Boarea/biarea
95/54 kvm
Driftkostnad
29 335 kr/år
Tomtarea
1 400 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-02-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Garpedansvägen såldes av oss 2017-02-27. Se alla våra försäljningar i Gamleby samt även på Garpedansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Garpedansvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt och trivsamt hus i äldre stil med högt och vackert läge intill Garpedansberget med dess naturupplevelser. Huset som är en 1 1/2-plans villa vilar på stadig grund av huggen sten, har både kakelugn och vedspis för att hjälpa till med uppvärmningen och även för att höja mysfaktorn. En liten källare med djupa fönstervalv, trevlig tomt i etage. Uthuset som är på ca 35 kvm innehåller redskapsbod, vedbod samt ett utrymme på ca 20 kvm som enkelt kan göras om till gäststuga. I uthuset finns en bakugn, det finns även en murstock som kan användas i gäststugan. Fastigheten utgör 2 stycken tomter ( Repslagaren 9 och Repslagaren 10 )

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration