Fagerhyltan 202B

Fagerhyltan 202B

Slutpris

1 500 000 kr


Fagerhyltan— Gullabo— Torsås

Fagerhyltan 202B


Slutpris
1 500 000 kr

Fagerhyltan— Gullabo— Torsås

Smakfullt renoverad och lantlig villa!

Välkommen till Fagerhyltan!

Här bjuds du in till ett charmigt hus med mycket karaktär såväl på utsidan som på insidan. På framsidan möts du av glasverandan som tar dig in till den stora och öppna hallen med mycket ljus och utrymme, något som sätter tonen för resterande delar av bostaden. Huset är helrenoverat och allt är gjort i en smakfull stil som passar in till husets karaktär och tidsepok då det byggdes 1926. Det här är en stor familje- eller generationsvilla på 200 kvm som fördelas i två plan. Nuvarande ägare har låtit inreda övervåningen som en egen bostad med både badrum och kök samt två sovrum och allrum. Övervåningen renoverades under 2017 och -18, allt är som nytt. Entréplan bjuder på två stora sovrum, vardagsrum, matsal, badrum och ett välplanerat och praktiskt arbetskök. Entréplan renoverades under 2011. Det finns totalt fyra fungerande kakelugnar och två vedspisar i hela huset, dessa används för att värma upp huset tillsammans med luftvärmepump och stöd av en elpanna.
Utöver de invändiga renoveringarna är även taket bytt, fasaden ommålad och samtliga fönster bytta.

De utvändiga miljöerna bjuder på en gårdsplan inramad av huset och en ladugårdslänga i vinkel. I ladugården finns det garageplats och förrådsutrymmen. Bakom ladan finns en damm. På framsidan är det trädgårdstomt, totalt har du 2000 kvm tomtyta att röra dig på.
Fastigheten är idag taxerad som en lantbruksenhet då det tidigare varit en större fastighet med mer tillhörande mark. Det går att göra en omtaxering till småhusenhet. Förvärvstillstånd kan komma att behövas för den som köper fastigheten.

Fagerhyltan ligger lantligt till i Gullaboområdet, ca 13 km väster om samhället Torsås. Torsås är också det närmaste större samhälle där du har full service i form av skola från F-9, livsmedelsaffär, postservice, apotek, vårdcentral, restaurang, systembolaget och övriga butiker.

Är du intresserad av detta hus, kontakta fastighetsmäklaren för mer information om försäljningen!


Boarea
200 kvm
Tomtarea
2 000 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-12-21

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Fagerhyltan såldes av oss 2021-12-21. Se alla våra försäljningar i Gullabo samt även på Fagerhyltan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.