Bjälebo Sandlyckan

Bjälebo Sandlyckan


Bjälebo— Kristdala— Oskarshamn

Bjälebo Sandlyckan



Bjälebo— Kristdala— Oskarshamn

Mindre hästgård med grönskande omgivningar!

Vi har fått förmånen att erbjuda en unik oas i en fantastiskt vacker natur med två bostadshus och flera ekonomibyggnader. Alla byggnader håller en god standard och den grönskande miljön runtomkring skapar en plats utöver det vanliga. Här har en vacker trädgårdstomt skapats med njutningsfull ängsmark runtomkring. Från fastigheten har man utsikt mot en fågelsjö och på grusvägen går en vandringsled.

Huvudbyggnaden är nybyggd från 2009 och håller en god standard i utformning och inredning. Entrévåningen har fina sällskapsutrymmen, kök, ett sovrum och ett fantastiskt vinterbonat uterum. Övervåningen har också bra umgängesytor och upp till fem sovrum. I båda våningarna finns helkaklade badrum, det ena med dusch och det andra med både dusch och badkar. Från uterummet kommer man ut till den stenlagda uteplatsen med spa-bad och utekök.

Det vita bostadshuset med den charmiga glasverandan erbjuder kök, badrum, vardagsrum och upp till fyra sovrum. Under huset finns två källarutrymmen, varav det ena skulle passa att inreda som vinkällare. Eftersom alla bekvämligheter finns i huset, så kan den även vara aktuell för uthyrning om så önskas.

De fina beteshagarna är inhägnade med vackra gärdesgårdar. Fastigheten på nästan sex hektar är komplett med två bostadshus, två ladugårdsbyggnader vilket det ena är inrett med stall, verkstad och flera andra äldre byggnader.

Bråbygden är en bit av ett gammaldags Småland med en sällsynt flora och fauna. Det är en unik landsbygd Kristdala socken. Här finns en levande landsbygd där det anordnas evenemang, naturnära kurser och utbildningar. Omgivningarna erbjuder miltals med hägnade gärdesgårdar som ramar in slåtterängar och beteshagar. Hamlade träd står som statyer i det böljande landskapet. Fägatorna trampas ännu av nötkreatur som vallas in till mjölkning. Vandringsleder visar upp kulturlandskapet, badplatsen skänker svalka på sommaren. Välkomna att anmäla ert intresse!


Boarea/biarea
294/8 kvm
Driftkostnad
52 577 kr/år
Tomtarea
5.8040 ha
Rum
11 rum (7 sovrum)
Fastigh.bet
OSKARSHAMN BJÄLEBO 2:24
Objekttyp
Fritid
Såld
2022-12-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.