Horsviken / Loftahammar / Västervik

Välkommen till Bjursund och ett vinterbonat samt gediget fritidshus.

Slutpris
1 125 000 kr
Boarea
78 kvm
Driftkostnad
11 171 kr/år
Totalareal
1 511 kvm
Rum
4 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-04-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Bjursund Horsviken såldes av oss 2019-04-16. Se alla våra försäljningar i Loftahammar samt även på Bjursund Horsviken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Loftahammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Horsviken i Bjursund finns nu möjligheten att gå på visning i ett charmigt och vinterbonat fritidshus om 78 kvadratmeter. Huset har kakelugn, vackra trägolv, öppen planlösning med sociala ytor och erbjuder ett gediget boende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar.

Här finns ett hemtrevligt och öppet vardagsrum med stora, lättmöblerade ytor, plats för många gäster och en vacker rörspis. Huset har ett till två sovrum och ett trevligt, funktionellt kök med målad träpanel på väggar, plastmatta och öppen planlösning mot matsal. Litet men funktionellt duschrum med dusch och handfat samt eget rum för toalett.

Huset är vackert beläget på en stor naturtomt med rymlig altan under tak.

Bjursund ligger ca 9 mil från Linköping och har ett havsnära, lättillgängligt och fridfullt läge med närhet till bland annat Tjusts fantastiska skärgård och Loftahammars golfbana. Välkommen till visning på Horsviken!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.