Äggholmsgränd 13

Äggholmsgränd 13

Slutpris

2 375 000 kr


Kristineberg— Oskarshamn

Äggholmsgränd 13


Slutpris
2 375 000 kr

Kristineberg— Oskarshamn

Perfekt läge på återvändsgata!

Här är huset för er som söker ett välskött hem med lugnt läge i ett eftertraktat villaområde. Fint kuperad hörntomt som har en insynsskyddad baksida som angränsar mot skogen. På baksidan av huset finns även två härliga uteplatser, den ena är öppen med markis och den andra är ett inglasat uterum med skjutbara partier. Uteplatserna nås även inifrån.
Bostaden erbjuder en trivsam planlösning där man i marknivå når entrén. Från entrén kommer man till bostaden via några trappsteg och härifrån kommer man även till källaren. Det rymliga vardagsrummet i vinkel inbjuder till umgänge och har fint ljusinsläpp från rummets många fönster. Här finns även möjlighet att öppna upp mer mellan kök och vardagsrum. Köket har gott om skåpsförvaring och plats för matgrupp. I bostaden finns även två sovrum som relativt enkelt kan göras om till tre stycken om behovet finns. Ett badrum med badkar finns också.
I källaren finns en traditionell gillestuga med en centralt placerad eldstad. Badrum nummer två finns här, inrett med dusch. I anslutning till badrummet finns bastun. Behövs bra förvaringsutrymmen? Lugn, det finns här.
Finns behovet av flera parkeringsplatser? Här finns carport, garage och en rymlig uppfart.
Omgivningarna erbjuder fina natursköna strövområden, motionsspår och på rimligt avstånd nås en fantastisk skärgårdsmiljö. I området finns även F-9 skola, mindre centrum och vårdcentral.
Låter det intressant? Välkomna att boka tid för visning!


Boarea/biarea
94/132 kvm
Driftkostnad
25 121 kr/år
Tomtarea
1 025 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-02-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.