Kammarviksvägen 3

Kammarviksvägen 3

Slutpris

4 900 000 kr


Kolberga— Oskarshamn

Kammarviksvägen 3


Slutpris
4 900 000 kr

Kolberga— Oskarshamn

Pampig villa med utsikt mot havet!

Elegant och familjär villa som karaktäriseras av ljus och rymd med ett eftertraktat läge nära havet!
Hela bostaden känns ljus och luftig och husets olika etage ger möjligheter till olika aktiviteter för familjens olika intressen och göromål. De tre sovrummen och ett badrum är praktiskt placerade på det övre etaget, i entrévåningen finner vi de sociala ytorna med kök, matplats och vardagsrum. Här finns stora fina fönster, utgångar till uteplatser och den härliga eldstaden har en bra placering. Köket är ett ljust kök som renoverades 2008 med gott om skåputrymme och arbetsytor. Mellan de två våningarna finns ytterligare ett vardagsrum som har väl tilltagen yta för olika möbleringsalternativ. Från vardagsrummet kommer man till det inglasade uterummet med skjutbara glaspartier. Några trappsteg ner från entréplanet nås tvättstugan och när man går igenom den och det intilliggande förrådet, då kan man gå upp några trappsteg och komma till den avskilda delen som kan bli ett perfekt ställe för tonåringen, som gästrum eller varför inte det egna företaget. Denna del erbjuder som även resten av huset otroligt mycket förvaring.
Huset har ett mycket fint läge med fantastisk havsutsikt, beläget på lugn återvändsgata. Ta chansen till att förvärva detta hem som verkligen är utöver det vanliga!


Boarea/biarea
173/44 kvm
Driftkostnad
42 025 kr/år
Tomtarea
1 204 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-04-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.