Drevstigen 30

Drevstigen 30

Slutpris

1 600 000 kr


Kolberga— Oskarshamn

Drevstigen 30


Slutpris
1 600 000 kr

Kolberga— Oskarshamn

Högt läge med fri utsikt och omtyckt område!

Trevlig familjevilla med attraktiv läge i Kolberga! Det höga läget ger en fantastisk utsikt över området, havet och Blå Jungfrun. Detta är ett hem med stor potential, som tar plats och väcker nyfikenhet.
För familjen som vill ha ett generöst hem med stora ytor och möjlighet till många rum är den här härliga villan perfekt! I entrévåningen kan upp till tre sovrum skapas, men det skulle även kunna inredas med en uthyrningsdel för den som inte behöver alla rum. En trappa upp har vi bostadsdelen där man umgås. Här har en öppen planlösning skapats mellan kök, vardagsrum och allrum som har ett underbart ljusinsläpp. Rummen sammanlänkas av de båda uteplatserna - den insynsskyddade uteplatsen på baksidan av huset och den rymliga balkongen med den ljuvliga utsikten. Två sovrum finns också i detta våningsplan och ytterligare två kan skapas om så önskas.
Bevara sjuttiotalskänslan eller renovera modernt efter eget tycke och smak, endast fantasin sätter gränser! Renoveringsbehov finns - men här erbjuds en mycket fin grund att utveckla!
Området erbjuder tilltalande omgivningar nära hav och natur. Bra avstånd till barnomsorg, skola och centrum. Ett perfekt boende för er som vill har bra utrymmen med ett eftertraktat läge.
Välkomna att boka tid för visning!


Boarea/biarea
186/45 kvm
Driftkostnad
26 918 kr/år
Tomtarea
994 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2021-07-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.