Floravägen 1

Floravägen 1

Slutpris

2 780 000 kr


Humlekärrshult— Oskarshamn

Floravägen 1


Slutpris
2 780 000 kr

Humlekärrshult— Oskarshamn

Tilltalande familjevilla med eftertraktat läge!

Välkomna till Floravägen 1 och denna trivsamma villa med lugnt läge på återvändsgata! Det är ett inbjudande hem med väl tilltagna ytor och en insynsskyddad trädgård. Nuvarande ägare har tagit väl hand om huset och ständiga förbättringar har utförts under åren. Entrévåningen erbjuder sociala ytor i form av kök och vardagsrum i vinkel samt tre sovrum. Utöver detta även ett badrum och ett toalettutrymme. En trappa ner har vi det härliga allrummet som verkligen blir samlingsplatsen för fredagsmyset. I källaren finns även ett rum perfekt som tonårsrum, bra förvaringsutrymmen, tvättstuga, bastu och pannrum. I båda våningsplanen finns det effektiva täljstenskaminer som är bra komplement till husets uppvärmningssystem med pellets och solfångare. Husets baksida är en härlig oas med härligt söderläge. Det finns en delvis inglasad altan och även ett altandäck med spabad. Gräsmattan ger möjlighet till barnlek och plats för planteringar. Ett vidbyggt garage med plats för en bil finns och också två asfalterade uppfarter.
Området erbjuder en trivsam miljö med närhet till skola, barnomsorg och centrum. Ett praktiskt boende på bra läge helt enkelt. Välkomna att boka tid för visning!


Boarea/biarea
114/102 kvm
Driftkostnad
39 416 kr/år
Tomtarea
818 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-10-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.