Älgstigen 34

Älgstigen 34

Slutpris

1 950 000 kr


Norrtorn— Oskarshamn

Älgstigen 34


Slutpris
1 950 000 kr

Norrtorn— Oskarshamn

Trivsam familjevilla i grönskande omgivning!

Välkomna till Älgstigen 34 i fina och grönskande Norrtorn!
Nu har vi fått äran att presentera en perfekt familjevilla i bra storlek. När man kommer in i bostaden är man i det sociala våningsplanet med en rymlig hall, kök, matrum och ett magnifikt vardagsrum som erbjuder generösa ytor, fransk balkong och en braskamin. Går vi upp en trappa så har vi sovrummen där vi har tre stora sovrum och det större badrummet. På övervåningen finns det även ett flertal förråd och från sovrum 3 tar vi oss ut på balkongen. Om vi tar oss ner till souterrängvåningen så har vi ett stort allrum, inglasad altan, ett större sovrum samt tvättstuga/relax.
I området finns flera lekplatser och man tar sig enkelt till centrum via gång- och cykelväg. Smidigare än såhär blir det inte!
Söker du ett hus med mycket utrymme, trevliga sällskapsytor och många sovrum? Då ska ni absolut anmäla er plats till visningen, välkomna!


Boarea/biarea
177/48 kvm
Driftkostnad
39 011 kr/år
Tomtarea
129 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-04-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.