Mysingsövägen 26

Mysingsövägen 26

Slutpris

2 750 000 kr


Mysingsö— Oskarshamn

Mysingsövägen 26


Slutpris
2 750 000 kr

Mysingsö— Oskarshamn

Enplans villa vid havet!

Nu har vi fått möjligheten att presentera denna enplansvilla på den omtyckta adressen Mysingsövägen 26! Med ett otroligt vackert läge där du har havsvy från tre håll och på en återvändsgata så är detta verkligen en raritet. Villan är på ett plan om 92 kvm och har en funktionell och hemtrevlig planlösning. Vi har det rymliga köket där vi har gott om förvaringsutrymmen, bänkytor och utgång till altandäcket och spabadet. Vardagsrummet har en bra och vacker kronspis som sprider värmen till hela huset och agerar som en mycket effektiv huvuduppvärmning. Från vardagsrummet kan vi även ta oss till baksidan och uterummet.
Villan har också två sovrum, varav det största sovrummet har en egen klädkammare. Badrummet erbjuder vacker marmor och golvvärme och tvättstugan i praktiskt utförande.
Trädgården är vacker och väl omhändertagen, med en terrass där du kan njuta av solen och den spektakulära utsikten. Du har också odlingsmöjligheter med trädgårdsland och växthus.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk villa med många fördelar. Här bor du i en välbyggd och charmig villa med en härlig havsutsikt från flera håll, samtidigt som du har nära till allt som Oskarshamn har att erbjuda. Varmt välkommen att boka visning idag!


Boarea
92 kvm
Driftkostnad
32 772 kr/år
Tomtarea
632 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-03-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.