Knartorp 1

Knartorp 1

Slutpris

590 000 kr


Knartorp— Oskarshamn

Knartorp 1


Slutpris
590 000 kr

Knartorp— Oskarshamn

Trivsamt med naturskönt läge!

Välkommen till denna trivsamma bostad som kan nyttjas permanentboende eller fritidsbostad. Det härliga läget nära naturen ger en njutningsfull och avkopplande miljö. Ungefär 6 km från huset finns den vackra badsjön Hulteglänn.

När man kör in på fastigheten möts man av bostadshuset, två carportplatser, redskapsbod, ett isolerat gästhus och två växthus. Den grönskande trädgården inbjuder till odling, lek och sköna solstunder. Vid entrén till huset finns en veranda där man kommer åt ett förrådsutrymme med vattenpump, hydropress och varmvattenberedare. Vidare kommer man in i bostaden som har en tilltalande öppen planlösning i umgängesytorna med många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Även två sovrum med bra storlek finns. På ena delen av huset finns ett loft som nås via trappan från vardagsrummet. Komplement till uppvärmningen finns en braskamin och en luft/luft värmepump. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Här finns möjligheten att lämna vardagsstressen och istället njuta av naturen i denna rofyllda miljö! Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
82 kvm
Driftkostnad
21 000 kr/år
Tomtarea
1 290 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-11-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.