Norrtornsvägen 11

Norrtornsvägen 11

Slutpris

630 000 kr


Norrtorn— Oskarshamn

Norrtornsvägen 11


Slutpris
630 000 kr

Norrtorn— Oskarshamn

Rymlig hörnlägenhet med potential!

Nu har vi möjlighet att presentera en härlig trerummare som erbjuder rymliga ytor. Då bostadens ytskikt och inredning är av äldre skick så finns här chansen att skapa sin egen stil på drömbostaden. Att den är placerad på hörnet i huset innebär att man får ett extra fönster i vardagsrummet. Förutom badrummet finns även ett extra toalettutrymme vilket är väldigt praktiskt. Båda sovrummen har bra storlek för olika möbleringar. Ett annat plus är att förrådet ligger i direkt anslutning till lägenheten.
Norrtorn erbjuder fina grönskande omgivningar, lekplats och barnomsorg. Härifrån finns en bra gång- och cykelväg till centrum.
Finns tankarna om att renovera efter eget tycke och smak, så är detta ett tillfälle! Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
86 kvm
Avgift
4 624 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-08-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.