Styckegatan 6

Styckegatan 6

Slutpris

2 600 000 kr


Svalliden— Oskarshamn

Styckegatan 6


Slutpris
2 600 000 kr

Svalliden— Oskarshamn

Välvårdat med trivsamt läge!

Här presenterar vi en hemtrevlig och välplanerad bostad med ett tilltalande läge i Svalliden. I entrévåningen finns fina umgängesytor i anslutning till det inglasade uterummet, kök, badrum och två sovrum. I källarvåningen finns även där generösa ytor att umgås på, tvättstuga och bra förvaringsutrymmen. Nuvarande ägare, som även låtit uppföra bostaden har utfört löpande underhåll under åren. Bl a har köket bytts ut, nytt tak har lagts, de flesta fönstren är utbytta och ett nytt värmesystem med luft/vattenvärmepump har installerats. Det inglasade uterummet som nås via vardagsrummet är en favoritplats och har nyttjas flitigt av ägarna.
Här kan vi också erbjuda bekvämligheter med rymlig uppfart och dubbelgarage med fjärrstyrda portar. Inbjudande trädgårdstomt med fina planteringar och en baksida som angränsar mot skogsparti. Förutom bostadshuset finns även ett Soldattorp från 1800-talet med två rum, ett inglasat uterum med altandäck samt ett växthus. En kort promenad från huset finns en lekplats. Området erbjuder en vacker natur och på gångavstånd finns barnomsorg och F-9 skola.
Välkomna att anmäla intresse av bostaden!


Boarea/biarea
112/112 kvm
Driftkostnad
30 920 kr/år
Tomtarea
1 793 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-04-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.