Påboda 610 C

Påboda 610 C

Slutpris

225 000 kr


Påboda— Söderåkra— Torsås

Påboda 610 C


Slutpris
225 000 kr

Påboda— Söderåkra— Torsås

Sommaridyll i Påboda!

Välkomna till kusten och vackra Påboda, en riktigt sommaridyll! Fritidshus med egen sjöbod och brygga. Njut av saltstänk, sjöbriser med härligt bad- och båtliv. Underbar miljö med fantastiska vyer över havet och närliggande öar.

Området är lugnt och fridfullt. Spendera sommaren lata dagar med fåglarna som kvittrar och vågskvalpet mot strandkanten. En stuga som med lite kärlek skulle kunna bli din egen "oas". Renovera och forma ditt framtida semesterparadis.

Fritidshuset ligger placerat på en naturtomt med några träd omkring och med havsutsikt. När du kliver in i huset så möts du av ett charmigt större rum med stora fönster riktat mot havet och den fantastiska omgivningen. Rummet pryds även med en mysig eldstad. Från detta rum når du ett rum som tidigare använts som kök. Det sista rummet har tidigare använts som sovrum. Huset har även en altan under tak som är uppförd mot havet. Till fritidshuset hör en pittoresk sjöbod och en egen brygga med båtplats.

Fritidshuset har enklare standard där vatten, avlopp och el saknas, samt är beläget på ofri grund där ett arrendeavtal tecknas med markägaren på 5 år. Kostnad 15 000 kr/år.

Påboda ligger på ett behagligt avstånd mellan Karlskrona och Kalmar. I Bergkvara och Söderåkra hittar du bl.a. affärer och matställen, samt för den golfintresserade finns också omtyckta Möre GK.


Boarea
ca 30 kvm
Arrende
15 000 kr/år
Driftkostnad
386 kr/år
Tomtarea
750 kvm
Rum
2 rum
Såld
2021-04-29

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna fritidshus på Påboda såldes av oss 2021-04-29. Se alla våra försäljningar i Söderåkra samt även på Påboda.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Alexander Midjich

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.