Folkparksvägen 24

Folkparksvägen 24

Slutpris

1 620 000 kr


Stenhagen— Västervik

Folkparksvägen 24


Slutpris
1 620 000 kr

Stenhagen— Västervik

Villa med centralt läge, pool & gårdshus

Välkommen till denna centralt belägna villa med endast 10 min promenad till Västerviks centrum. Flera renoveringar är gjorda genom åren, bland annat nytt kök ca 2012, nyare ytskikt i vardagsrum och sovrum i entréplan 2017 samt nytt tak på gårdshuset ca 2017.

I entréplan finns hall, ett väl utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, som har plats för soffa och matbord. Vidare finns en toalett samt två sovrum. Huset har hel källare med bland annat tvättstuga/duschrum, bastu och verkstad/hobbyrum. Vinden är inredd med en hall och två extra sovrum.

Liten och lättskött trädgårdstomt med stort trädäck i sydvästläge, nedsänkt pool som värms upp med solenergi och plats för trädgårdsmöbler. På tomten finns även ett fullt utrustat gårdshus om två rum och kök som går att hyra ut eller använda som generationsboende. Det finns plats att parkera två bilar.

I Stenhagen bor du med kort gångavstånd till Västerviks centrum som erbjuder det mesta, till exempel caféer, restauranger, affärer och biograf. Här har du även nära till flera förskolor och skolor, gymnasium och Campus. Söker du efter en villa med ett centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea/biarea
59/59 kvm
Driftkostnad
59 668 kr/år
Tomtarea
699 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-03-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.