Albert tengers väg 47A / Marieborg / Västervik

Välplanerad och trivsam etta med eftertraktat läge i Marieborg

Slutpris
350 000 kr
Boarea
33,5 kvm
Avgift
2 541 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albert Tengers Väg såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på Albert Tengers Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Marieborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I lättillgängliga och populära Marieborg finns nu chansen att förvärva denna lägenhet om ett rum och kök. En välplanerad, ljus och trivsam bostad med många fördelar att lyfta fram, såsom balkong, sovalkov och fint ljusinsläpp.

Som medlem i Riksbyggen BRF Albert har du tillgång till tvättstuga, cykelrum och miljörum. Föreningen är välskött och trevlig med god ekonomi.

På Albert tengers väg 47A erbjuds ett utmärkt och centralt läge med Stadsparken runt knuten. Med närhet till mataffär samt Västerviks centrum finns här alla förutsättningar att kunna uppleva och uppskatta fördelarna som ett boende i Marieborg innebär.

Välkommen till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Marieborg

Här i Marieborg är det verkligen lätt att trivas. Läget är attraktivt med bland annat gångavstånd till centrum. Det finns pizzeria och gym precis runt knuten. Fina grönområden som tex Stadsparken med olika aktiviteter för alla åldrar. Marieborgskyrkan anordnar musik i högsta klass för alla åldrar och smaker.

Nöje

Nära in till centrum för restauranger, caféer, bio och shopping. Hamnen sjuder av liv under säsong och därifrån går båtar till öar och även fiske eller kajakuthyrning. Tar man sig en bit ifrån kan man titta på Speedway norr om stan liksom Action Center som erbjuder både Go-Cart och Paintball. För mer info www.vastervik.com

Fritid & Sport

Gym finns i området samt minigolf i Stadsparken. Men utöver det finns ett otal sporter att utöva på stan såsom klättring, kajak, fiske och vandring mm. Den stora närliggande sporthallen är Bökensved med sporthall, simhall, bowling, café.

Kommunikation

Gång eller cykelavstånd in till centrum och närområden. Bra bussförbindelser.

Familjeliv

I närområdet finns Marieborgsskolan F-6 närmast, Ellen Keyskolan 7-9 och även förskolorna Ängslyckan och Resedan.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.