Johannesbergsvägen 29

Johannesbergsvägen 29

Slutpris

340 000 kr


Johannesdal— Västervik

Johannesbergsvägen 29


Slutpris
340 000 kr

Johannesdal— Västervik

Trivsam och öppen etta med stor balkong i söderläge

Välkommen till denna enrummare om 39 kvadratmeter i populära Johannesdal. Här hittar du en trivsam, öppen och ljus lägenhet med stor balkong i söderläge och bra förvaringsmöjligheter.

Lägenheten har en rymlig hall med garderobsvägg, ett stort och ljust allrum med härligt ljusinsläpp, utgång till balkong och plats för både soffa och säng. Badrummet har dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Köket är separat och har plats för mindre matgrupp.

BRF Ringholmen är en stabil och välskött förening med god ekonomi, fiberbredband och låga avgifter. Garage och p-platser finns att hyra separat.

I Johannesdal bor man i populära kvarter. Mataffär och pizzeria finns bara ett stenkast bort och Västervik Resort med flera badplatser, restauranger m.m ligger också inom bekvämt gångavstånd. I området finns dessutom fina grönområden och busshållplats. Endast ca 1,5 km in till Västerviks centrum.

Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för dig som letar efter ditt första boende eller dig som behöver en övernattningslägenhet. Hjärtligt välkommen!


Boarea
39 kvm
Avgift
2 160 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.