Ortgatan 54 / Gertrudsvik / Västervik

Barnvänligt hus med naturnära och lugnt läge

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea/biarea
134/11 kvm
Driftkostnad
31 426 kr/år
Totalareal
978 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Ortgatan såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på Ortgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gertrudsvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna tvåplansvilla med naturnära och lugnt läge på Ortgatan 54. Här hittar du ett barnvänligt och välplanerat hus om 134 kvadratmeter med stora sällskapsytor och bra förvaringsmöjligheter. Den här villan erbjuder ett bekvämt boende i fint skick med många härliga utrymmen, såväl invändigt som utvändigt.

Huset står på en barnvänlig och trevlig trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, växthus och en vacker häck som skyddar mot insyn. Garage och parkering finns på den egna tomten.

Brevik/Djurgården är en mycket trivsam och uppskattad del av Västervik perfekt för barnfamiljen! Huset ligger en kort promenad från förskolan Kräftan. Gertrudsviks badplats ligger ca 1,5 km bort och du tar dig enkelt till Ljunghedens handelsområde. 

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Gertrudsvik även Gertrudsvik Sjöstad

Området ser nytt och fint ut men har en gammal historia som härstammar bl a från Sankta Gertruds sjukhus från början av 1900-talet. Delar av sjukhuset inrymmer idag ett museum. Här samsas numera företag, villor, tomter och bostadsrätter i en otroligt läkande och vacker natur. Området är under utveckling och det man vill se här är en mix av olika åldrar och bostäder. Glittrande vatten och grönskande natur men ändå så nära Handelscentrum så att du kan ta cykelvägen via vattnet ända fram till dem. Närmaste är Ljunghedens shoppingområde.

Nöje

Gertrudsvik har egen restaurang och café mitt inne i den vackra parken. Västerviks innerstad med dess utbud av restauranger når du inom 5-10 minuters resväg.

Fritid Sport

Nära till Speedwaybanan. Kanoter finns att hyra vid Marsbäcken. Vandra Tjustleden. På vintern kan man åka längdskidor eller skridskor på sjön Maren. Båtplatser finns att tillgå.

Kommunikation

Buss, bil, cykel eller varför inte ta egen båt till Västerviks innerstad.

Familjeliv

Naturförskola med uteverksamheter samt förskolan Gertrud som har en språklig inriktning. Sandstrand, badplats, grillplats finns i Gamlebyviken samt även bad i sjön Maren. Fiskeskola och jägarexamen för intresserade under sommaren.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.