Räntevägen 10 / Torpa / Annerstad / Ljungby

Tillfälle för er som söker en hästgård med underbart läge och egna fiskdammar.

Slutpris
3 005 000 kr
Boarea/biarea
188/85 kvm
Driftkostnad
31 340 kr/år
Totalareal
38,8522 ha
Rum
5 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
LJUNGBY TORPA 1:33
Objekttyp
Hästgård
Såld
2019-05-08
Bostaden är såld!

Denna gård på Räntevägen såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Annerstad samt även på Räntevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torpa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlighet att förverkliga drömmen om en egen hästgård! Här finner ni en gård med många möjligheter utöver ridsport som exempelvis jakt och fiske. Fina fiskdammar och kräftdammar med ett rikt fågelliv. Häststall i enklare skick med fem hästboxar. På gården finner ni fina beteshagar och på fastigheten finns riktigt fina ridstigar med naturhinder. I området finner ni även oändligt många ridvägar med fantastiska naturupplevelser, klätterterräng och möjlighet att bada med hästarna. Gården ligger i Torpa, ett litet samhälle med närhet till förskola. Skolbuss utanför dörren till grundskola och gymnasieskola i Ljungby. Gården ligger i vackra omgivningar med höga naturvärden och knappt 2 km till ridhus/ridskola. Bra ridanläggningar finner ni i Ljungby och Halmstad och här finns duktiga tränare inom fälttävlan, dressyr, hoppning. För er som kör westernstilen finns i närområdet tillgång till bra instruktörer och ridbanor. För den tävlingsintresserade ligger gården väldigt centralt med både öst- och västkusten samt Skåne inom lagom avstånd för tävlingar. Fastigheten passar perfekt för den stora familjen, då villan har 5 rum, kök och badrum. Knappt 2 km till härlig badplats med sandstrand och brygga.
Här finner ni stora naturvärden med sällsynta plantor som exempelvis Klockgentiana och Jungfru Marias Nyckel. Fastigheten har en kuperad terräng med bland annat ett häftigt ljungområde. Bra jaktmarker med fina viltstråk. Jakten är inte utarrenderad.
Välkommen till ert nya hem i vacker natur!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn