Gamla Bodenvägen 110

Gamla Bodenvägen 110

Slutpris

1 200 000 kr


Gammelstad— Luleå

Gamla Bodenvägen 110


Slutpris
1 200 000 kr

Gammelstad— Luleå

Litet hus vid skogens rand, poetiskt kan det bli ibland.

Vill du bo enskilt med öppna vidder och skogen som närmaste granne? Fint läge efter Gamla Bodenvägen och med "promenadavstånd" till Kyrkbyn, du ser kyrktornet från tomten.

Här har vi stor tomt på 8317 m² samt ett litet "egnahem" om 2 rum och kök i enkelt utförande med stora renoveringsbehov, byggår 1940. Boningshus är 1 ½ plan, boyta 40 m², med kallvind och källare i enkelt utförande, WC, dusch och tvättmaskin installerad i källarplan. På gården står en gammal ladugårdslänga med fina förrådsutrymmen och stor vedeldad bastu. Eget vatten och avlopp, uppvärmning direktel samt luftvärmepump.
Renovera ett minimalistiskt boende eller kanske möjligt att riva och bygga upp något nytt och ståtligt?

Nästan helt för dig själv med öppen gårdsplan, utsikt över ängsmark och Gamla Bodenvägen på avstånd. Skogstomt på ovansidan och Kyrkbyns friluftsområde "Mattisberget" som närmaste granne.


Boarea/biarea
40/80 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.