Timotejstigen 21 / Gammelstad / Stadsön / Gammelstad / Luleå

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea/biarea
134/60 kvm
Driftkostnad
38 867 kr/år
Tomtarea
768 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-02-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Timotejstigen såldes av oss 2018-02-12. Se alla våra försäljningar i Gammelstad samt även på Timotejstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gammelstad / Stadsön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, härligt öppen enplansvilla i Gammelstad med stilren gräsmattetomt och stor, fräsch trädäckad altan i bästa söder / sydvästläge. Välbyggd, arkitektritat lösvirkeshus (Burwalls arkitektbyrå). Välunderhållen med snyggt bandtäckt plåttak, treglasfönster, fjärrvärme, fiber, fräscha uteplatser, markisolerad asfalterad infart, tilläggsisolerad vind, mekanisk ventilation, fiber indraget. Härlig planslösning med stora fina sällskapsytor i husets mitt, vardagsrum och kök som löper ihop med hallen, i dess mitt, som kopplar samman ytorna. Ett vanligt hus med fina ytor där kök är modernt uppfräschat, badrum renoverat med golvärme, helkaklat & hörnbadkar. Bastu / tvättstuga / relax renoverat och helkaklat med golvvärme & direktutgång till den tjusiga uteplatsen. Kom och köp!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration