Ängdalsrovägen 185 / Ängdalsro / Luleå

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
12 392 kr/år
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-09-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ängdalsrovägen såldes av oss 2018-09-27. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Ängdalsrovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ängdalsro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kalasfint läge på stor tomt 1955 kvm vid stranden med pir och båtmöjligheter i Ängdalsro. Mycket fin stuga ca 55 kvm med bekvämligheter som WC, 3-kammaravlopp med infiltration, eget vatten ur borrad brunn. Väldigt trevligt, soligt läge med timrad vedeldad bastu vid stranden, två uthus som förråd, hobbyrum och enkelt gästrum. Ursprungligt byggår 1969, tillbyggd ca 10 kvm och installerad WC 20 år senare. Används som sommarstuga men det är gjort förbättringar som isolerat pumphus och elslinga för vattenledning till badrum om behov finns (sommarvatten till kök). Långsmal remsa mellan havet och skogen - det är Ängdalsro, en by i Nederluleå som ligger längst ute vid havsbandet, 3,5 mil från Luleå centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration