Bergnäsvägen 15 A / Bergnäset / Luleå

Fin våning, 4 r.o.k, på Bergnäset, unik i sitt slag.....

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea/biarea
89/3 kvm
Avgift
4 603 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergnäsvägen såldes av oss 2017-01-26. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Bergnäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergnäset är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk våning utöver det vanliga, 4 rum och kök, 89 m², perfekt fördelat med fina sällskapsytor. Topprenoverad, omdisponerad med fingertoppskänsla som resulterat i öppen planlösning med bra rymd i hela lägenheten. Som pricken över i:et även murad öppen spis. Tidslös, stilig inredning som enhetligt parkettgolv valnöt i hela bostaden, ljusa väggar blandas med smakfulla fondväggar. Köket är väldigt trevligt, bra med plats för praktiska bestyr men också plats för umgänge i glada vänners lag. Köksinredning i vitt med snygga detaljer och fräscha maskiner. Vardagsrum i en klass för sig med öppen spis, dessutom eldningsbar med ventilation som sprider värmen. Balkong med dubbeldörr samt fönster med extra djup vilket ger burspråkskänsla. Rymligt, helkaklat badrum, golvvärme, duschhörna. Lägenheten är helrenoverad 2011-2012 med små förändringar de sista åren. Allt är professionellt utfört och välgjort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration