Sök Meny
Såld

Luleå - Bergnäset / Bergnäsvägen 15 A

Fin våning, 4 r.o.k, på Bergnäset, unik i sitt slag.....

Fantastisk våning utöver det vanliga, 4 rum och kök, 89 m², perfekt fördelat med fina sällskapsytor. Topprenoverad, omdisponerad med fingertoppskänsla som resulterat i öppen planlösning med bra rymd i hela lägenheten. Som pricken över i:et även murad öppen spis. Tidslös, stilig inredning som enhetligt parkettgolv valnöt i hela bostaden, ljusa väggar blandas med smakfulla fondväggar. Köket är väldigt trevligt, bra med plats för praktiska bestyr men också plats för umgänge i glada vänners lag. Köksinredning i vitt med snygga detaljer och fräscha maskiner. Vardagsrum i en klass för sig med öppen spis, dessutom eldningsbar med ventilation som sprider värmen. Balkong med dubbeldörr samt fönster med extra djup vilket ger burspråkskänsla. Rymligt, helkaklat badrum, golvvärme, duschhörna. Lägenheten är helrenoverad 2011-2012 med små förändringar de sista åren. Allt är professionellt utfört och välgjort.

Luleå / Bergnäset
Bergnäsvägen 15 A
Slutpris: 1 900 000 kr
Boarea/biarea: 89/3 kvm
Avgift: 4 603 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-01-26
Gustav Öhman Assisterande mäklare
Gustav Öhman
Mäklarhuset Luleå
Assisterande mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Bergnäsvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.