Sök Meny
Såld

Luleå - Bergnäset / Bergnäsvägen 15 A

Fin våning, 4 r.o.k, på Bergnäset, unik i sitt slag.....

Fantastisk våning utöver det vanliga, 4 rum och kök, 89 m², perfekt fördelat med fina sällskapsytor. Topprenoverad, omdisponerad med fingertoppskänsla som resulterat i öppen planlösning med bra rymd i hela lägenheten. Som pricken över i:et även murad öppen spis. Tidslös, stilig inredning som enhetligt parkettgolv valnöt i hela bostaden, ljusa väggar blandas med smakfulla fondväggar. Köket är väldigt trevligt, bra med plats för praktiska bestyr men också plats för umgänge i glada vänners lag. Köksinredning i vitt med snygga detaljer och fräscha maskiner. Vardagsrum i en klass för sig med öppen spis, dessutom eldningsbar med ventilation som sprider värmen. Balkong med dubbeldörr samt fönster med extra djup vilket ger burspråkskänsla. Rymligt, helkaklat badrum, golvvärme, duschhörna. Lägenheten är helrenoverad 2011-2012 med små förändringar de sista åren. Allt är professionellt utfört och välgjort.

Sponsrade länkar
Luleå / Bergnäset
Bergnäsvägen 15 A
Slutpris: 1 900 000 kr
Boarea/biarea: 89/3 kvm
Avgift: 4 603 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-01-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Bergnäsvägen