Björkgatan 21 / Bergviken / Luleå

Gavellägenhet med utsikt!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea/biarea
60,5/4 kvm
Avgift
3 203 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björkgatan såldes av oss 2017-08-10. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Björkgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bra läge, bra pris! Gavellägenhet på populära Bergviken, 2:a på 60,5 m². När du kliver in möts du av en ljus och öppen lägenhet med fräscha ytskikt. Modernt vitt Sentens kök med nyare vitvaror som löper i ett med matplats, vardagsrum och balkong med inglasning. Vardagsrummet har fint ekparkettgolv och vita väggar, flertalet fönster i olika väderstreck som gör att hela rummet blir fullt av ljus, här tar du dig även ut på den inglasade balkongen med fin utsikt över innergården. Badrum utrustat med tvättmaskin. Sovrum med förvaringsmöjligheter bestående av flertalet garderober. Bra månadsavgift på 3203 kr /mån inkl. värme, vatten, bredband, Ip-telefoni, balkongavgift samt bostadsrättstillägg ingår. Lugnt område med närhet till både centrum och Luleå tekniska universitet. Här finns även daghem, skolor, möjlighet till friluftsliv med bl.a. Mjölkuddsberget och fina promenadslingor runt om, mysigt café och närhet till mataffärer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration