Sök Meny
Såld

Luleå - Bergviken / Björkgatan 21

Gavellägenhet med utsikt!

Bra läge, bra pris! Gavellägenhet på populära Bergviken, 2:a på 60,5 m². När du kliver in möts du av en ljus och öppen lägenhet med fräscha ytskikt. Modernt vitt Sentens kök med nyare vitvaror som löper i ett med matplats, vardagsrum och balkong med inglasning. Vardagsrummet har fint ekparkettgolv och vita väggar, flertalet fönster i olika väderstreck som gör att hela rummet blir fullt av ljus, här tar du dig även ut på den inglasade balkongen med fin utsikt över innergården. Badrum utrustat med tvättmaskin. Sovrum med förvaringsmöjligheter bestående av flertalet garderober. Bra månadsavgift på 3203 kr /mån inkl. värme, vatten, bredband, Ip-telefoni, balkongavgift samt bostadsrättstillägg ingår. Lugnt område med närhet till både centrum och Luleå tekniska universitet. Här finns även daghem, skolor, möjlighet till friluftsliv med bl.a. Mjölkuddsberget och fina promenadslingor runt om, mysigt café och närhet till mataffärer.

Sponsrade länkar
Luleå / Bergviken
Björkgatan 21
Slutpris: 1 500 000 kr
Boarea/biarea: 60,5/4 kvm
Avgift: 3 203 kr/mån
Driftkostnad: 232 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Björkgatan