Burströmsvägen 34

Burströmsvägen 34

Slutpris

995 000 kr


Burströmska— Luleå

Burströmsvägen 34


Slutpris
995 000 kr

Burströmska— Luleå

Renoveringsobjekt till ett riktigt bra pris!

82,5 m² våning 2 med inglasad balkong som vetter mot grön yta mellan huskropparna, nästan rakt söderläge.

Tre rum och kök i trevliga Burströmska Gärdan, renoveringsobjekt som till största delen handlar om omtapetsering. Köket är i original men helt ok till att börja med, nyare spis och fläktkåpa i rostfritt. Hel kyl, hel frys (Miele) där ett handtag gått sönder.
Golven, ljus plastmatta överlag från slutet 80-tal med slitage i vissa rum. Parkettgolv i vardagsrum som ser ut att vara i fint skick även om den är i original. Badrum är väldigt trevligt och fräscht, helkaklat med snygg inredning och badkar på tassar.
I månadsavgiften ingår det mesta, även hushållsel. Brf Gärdan har kvar reparationsfond på sina lägenheter och behållningen för denna lägenhet är i dagsläget 6 905 kr, för ny ägare att nyttja.

Här kan du enkelt skapa din egna fristad, planlösning är luftig och fin med kvadratiska rum och massor av ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Kom & Köp!

För dig som söker ett ostört, lugnt läge är Burströmska Gärdan ett utmärkt val. Från gården ser du ut mot Skurholmsfjärden där man kan promenera runt sjön på "Hälsans stig", även kallad "blodomloppet" i folkmun. Längs slingan finns många parkbänkar med vacker utsikt, en och annan lekpark, Golfängens minigolf samt utegym. Närhet till Kronan och promenad genom skogen ger också närhet till Ormbergets friluftsområde med fina löpslingor, cykelstigar för den äventyrlige, utegym mm. Du kan förstås ta bilen...


Boarea/biarea
82,5/3 kvm
Avgift
4 914 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.