Hjärtvägen 11 / Rutvik / Luleå

Bedårande villa i hjärtat av Rutvik

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea/biarea
120/41 kvm
Driftkostnad
28 562 kr/år
Tomtarea
929 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-02-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Hjärtvägen såldes av oss 2018-02-22. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Hjärtvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rutvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modernt renoverad villa i populära Rutvik! 1-planshus med tre rymliga sovrum varav ett med dubbla klädkammare. Ballingslövkök i ek med köksö och modern öppen planlösning mot matplats. Vardagsrum med braskamin. Här har man även utgång till en stor altan som är delvis överbyggd med tak i bästa solläget. Enhetligt med fina eklaminat ''skeppsgolv'' i alla rum utom barn sovrummet med mörkare laminat. Topp rustat badrum i bra storlek med kaklade väggar och duschhörna samt snygg svart skimrande plastmatta på golv. Anslutning till bastu och relax med golvvärme. Uppfräschat varmgarage med målade golv och väggar, fjärrstyrd port. Barnvänligt område med närhet till Rutviksskolan, motionsslinga på myggvallen med skidspår vintertid samt Rutviks golfklubb och restaurang.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration