Hjorthagenvägen 17 / Börtnäsheden / Måttsund / Luleå

Slutpris
700 000 kr
Boarea/biarea
35/12 kvm
Driftkostnad
3 441 kr/år
Totalareal
1 035 kvm
Rum
1 rum
Såld
2018-08-24
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hjorthagenvägen såldes av oss 2018-08-24. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Hjorthagenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Börtnäsheden / Måttsund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strandläge i Börtnäsheden med hög potential. Två enkla, charmiga stugor i 40-talsstuk som ligger närmast stranden. Här har du officialservitut inskrivet med rätt till vatten, grund och upplandning i Måttsundsfjärden. Finns en liten pir och möjligt för brygga, båt, bad och dessutom i bästa sydvästläge med fri utsikt över fjärden. Huvudstuga 35 kvm med allrum, murad öppen spis, köksavdelning med järnspis och sovalkov med våningssäng. Röd sjöbod. El finns samt grävd brunn på tomten. Gäststuga med ett sovrum, solig altan, utedass och massor av förrådsutrymmen. Byggnaderna har stått pall för väder och vind genom åren och är i behov av underhåll. Stugorna ligger nedanför stamfastigheten och ny väg har brutits från huvudvägen, avstyckning har gjorts redan på 40-talet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.